Bedrijven en scholen

Speciaal voor bedrijven en scholen biedt Krav Maga Den Haag, maatwerk.

We bieden training aan in de bedrijven en op scholen zelf of op een locatie naar keuzen.

Er is de mogelijkheid om een combinatie van trainingen te geven, of een complete nieuwe training samen te stellen, speciaal uitgesneden op de situatie en vraag van de opdrachtgever.

 

MEER INFO

Wij beiden de volgende programma’s:

Een agressie regulering training,

waarbij we vooral aan de verbalen mogelijk heden werken. Daarnaast speelt ook lichaamshouding en stem gebruik een belangrijke rol. We leren de verschillende vormen van agressie te herkennen en hoe daar op te anticiperen.

Deze agressie regulering training is vooral geschikt, voor onderwijzers, balie personeel, veiligheidspersoneel, zwembad medewerkers en winkel personeel.

Een weerbaarheid training,

Mensen willen hun gevoel van veiligheid vergroten en willen in staat zijn adequaat te reageren in situaties waarin zij te maken krijgen met geweld of intimidatie. Zij willen de persoonlijke weerbaarheid vergroten in situaties die uiteenlopen van subtiele intimidaties tot aan fysiek geweld. Voor deze doelgroep bieden wij een complete weerbaarheid training, waarbij we fysieke en verbalen technieken combineren. We leren hoe te handelen in bedreigende situaties.

 

Krav Maga Den Haag maakt gebruik van een speciaal door hun ontwikkeld time-line de-escalatie model:

 1. Vermijd een gevaarlijke situatie, door het maken van de goede keuzes en door het leren luisteren naar eigen natuurlijke instincten.
 2. Maak gebruik van een goede lichaamhouding om een conflict te voorkomen.
 3. Gebruik maken van verbalen de-escalatie technieken om een conflict te voorkomen of op te lossen.
 4. Overleven of controleren van een gevaarlijke situatie door gebruik van fysieke technieken (krav Maga).

Een gevaar beheersing training.

In deze gevaar beheersing training gaan wij in op het juridische kader waarbinnen uw personeel kan opereren en bieden wij u een stevige fysieke zelfverdediging training speciaal op maat. De technieken die wij gebruiken ontlenen wij uit het reality based selfdefense system Krav Maga, speciaal ontwikkeld voor de Israƫlische geheimen dienst. Deze training is bedoeld voor veiligheidspersoneel, portiers, bus en tram medewerkers en winkel personeel.

De rots en water training.

 Rots en Water is een psycho fysieke weerbaarheid training speciaal geschikt voor kinderen, ontwikkeld door Freerk Ypenma. Naast dat deze training in veel Nederlandse scholen wordt aangeboden is hij wijd verspreid in Australie. De Training is geschikt voor kinderen die:

 •  wat meer assertief zouden willen worden
 • zich beter willen leren beheersen

 • beter willen functioneren in een groep

 • sociaal vaardiger willen worden

 • zich veiliger willen voelen

 • bewuster willen worden van hun fysieke houding

 • beter willen leren luisteren naar de signalen die hun eigen lichaam geeft

 • hun eigen grenzen duidelijker willen stellen en die beter willen verdedigen

 • willen leren wat ze kunnen doen als ze gepest worden

   

In de Rots en Water training wisselen fysieke oefeningen en kringgesprekken elkaar af. De oefeningen vinden hun oorsprong in oosterse vechtkunst zoals aikido en karate en in verschillende sociale vaardigheid trainingen. De Rots en Water training is ontwikkeld door Freerk Ypenma en wordt gegeven door een gecertificeerd Rots en Water trainer.

-Law inforsement training.

 

Info volgt.

 

-Workshop vechtsport

Tijdens de workshop vechtsport, oefenen we technieken uit het jiujitsu, judo, kick boksen en Krav Maga. Deze workshop vechtsport is speciaal geschikt voor het onderwijs maar ook als onderdeel van een feestje (vrij gezel of team building). Deelnemers leren elkaar vaak ook letterlijk van een andere kant kennen. Er worden grond technieken geoefend en speciale oefeningen ter bevordering van het doorzettingsvermogen. Na deze workshop zullen de deelnemers terug kijken op een middag vol actie en plezier.